top of page
Industrial Factory

VIATEH Solutions
za Vaše potrebe

Procesna Industrija

Koristeći naše iskustvo u naftnoj i gasnoj, hemijskoj i petrohemijskoj industriji, kao i u rudarstvu i preradi metala, usavršili smo naša znanja u automatizaciji procesa, optimizaciji proizvodnje i naprednoj analitici. Implementacijom algoritama, zasnovanih na veštačkoj inteligenciji (AI) i mašinskom učenju (ML), unapređujemo operativnu efikasnost i podstičemo inovacije u celokupnom industrijskom sektoru. Naša posvećenost pristupu baziranom na podacima omogućava nam da pružamo rešenja koja pokreću napredak.

Energija i Voda

Sa iskustvom koje smo stekli kroz brojne projekte u energetskoj industriji, gasnim, hidro i termoelektranama, kao i u procesima hemijske pripreme vode i tretmana otpadnih voda, posedujemo duboko razumevanje procesa i potreba ove industrije. Pružamo pouzdane usluge i rešenja u svakom sektoru, od optimizacije procesa proizvodnje električne energije do implementacije održivih praksi u upravljanju vodom. Nudeći rešenja koja premašuju očekivanja naših klijenata, uspostavljamo stabilnu poziciju na tržištu.

Proizvodne Industrije

Naša stručnost u proizvodnji gume i CNC obradi metala čvrsto utvrđuje našu prisutnost u različitim proizvodnim industrijama. Kroz decenije iskustva postali smo pouzdani partneri u sektorima koji se protežu od automobilske i vazduhoplovne industrije do elektronike i zdravstva. Kroz Integraciju naših znanja i sposobnosti na koherentan način, nudimo sveobuhvatna rešenja koja pokreću inovacije i pružaju izuzetnu vrednost u industrijama koje uslužujemo.

Poljoprivreda

Naš nedavni fokus je usmeren ka održivoj poljoprivredi, gde smo pokrenuli pionirske projekte u razvoju proizvoda. Konkretno, fokusirani smo na razvoj i unapređenje rešenja u vidu paketnih jedinica poput vertikalnih sistema za uzgoj bilja, visokotemperaturnih sušara za drvo  i mobilnih inkubatorskih stanica za živinu. OOvi projekti jasno pokazuju našu posvećenost razvoju održive poljoprivrede, integrišući najsavremenije tehnologije kako bismo povećali efikasnost i produktivnost u poljoprivrednim operacijama.

Laboratorijska oprema

Kroz naše godine iskustva, kontinuirano smo prepoznavali potrebu za različitom laboratorijskom i testnom opremom. Svesni ove potrebe, posvetili smo se istraživanju potencijala takve opreme, posebno u oblasti razvoja elektronike. Ovaj strateški fokus na upotrebi laboratorijske opreme usklađen je sa našim ciljem da podstičemo inovacije i osiguravamo najviše standarde kvaliteta u našim i proizvodima i uslugama naših klijenata.

bottom of page